Lojra  
Facebook ndani me miqtë tuaj

Si të luash?

Në këtë lojë juve u paraqitet sipas niveleve të ndryshme disa blloqe , ku ju duhet ti shkatërroni ato me anë të një topi.Përdorni miun tuaj për të lëvizur pedalin që mban topin, ndërsa për të gjuajtur klikoni në të majtë të tij.Në momentin pasi keni gjuajtur topin , plakëzat lëshojnë disa shkronja:
B- përfitoni 25 plumba për të gjuajtur mbi tulla.Çdo plumb është i vlefshëm një gjuajtje topi.
M- Plumb i madh.Përfitoni 10 pluma për të gjuajtur mbi tulla.Çdo plumb ëashtë i vlefshëm 2 gjuajtje topi.
F- Topi prej flake.E aktivizon topin tuaj në shkatërrimin e tullave.
P- E kthen topin tuaj në një supertop, duke aktivizuar vetëshkatërrimin e tullave.
3- Menjëherë pasi të kapni 3 aktivizohen 3 të tillë.Luani me to deri sa ti humbisni.
C-Përfitoni 5 kometa.Aktivizojini ato me një klikim në të majtë të miut dhe manovroni me to.
S- Aktivizon topin tuaj në ngjitës të tillë. Mund ta ngjisni atë plot 3 herë.
Zemra, ju shton një jetë.Monedhat e verdha ju japin juve një mundësi plus si dhe pikë bonus.Për të filluar lojën klikoni me anë të miut "TOURNAMENT" dhe menjëherë do të fillojë loja.

Loja me top