Lojra  
Facebook ndani me miqtë tuaj

Si të luash?

Alienët kanë pushtuar tokën.Të gjitha shpresat janë tek ti.Qëllimi i kësaj loje është që të shkatërroni çdo alien.Në të njejtën kohë njerëzit duhet të qëndrojnë gjallë.Klikoni me miun "START NEW GAME" dhe menjëherë do të fillojë misioni juaj.Lojë të mbarë.

Alienët