Lojra  
Facebook ndani me miqtë tuaj

Si të luash?

Kjë është një lojë më tepër relaksuese sidomos për të apasionuarit e muzikës ku ju mund të luani tinguj të ndryshëm nëpërmjet kësaj kitare virtuale.me anë të kësaj kitare pasi ju të keni selektuar notat që ju dëshironi që janë poshtë kitare ju mun ti luani ato herëpashere.Ju mund të luani tinguja të ndryshëm duke klikuar dhe tërhequr nota të ndryshme , dhe kjo është një gjë e mirë për të dëgjuar tingujt e kordave.Kjo është një lojë e gjitha e luajtur me anë të miut.Për të filluar lojën klikoni me anë të miut "PLAY".Luani tingujt muzikorë që ju dëshironi me anë të kësaj kitare.

Kitara virtuale