Lojra  
Facebook ndani me miqtë tuaj

Si të luash?

Në këtë lojë ju duhet të tregohei të shkathët dhe tepër të shpejtë.Loja e topave me ngjyrë është shumë e bukur dhe ju duhet të formoni në një rrjesht plot 5 të tillë në mënyrë që ato të zhduken dhe ju të merrni sa më shumë pikë.Gjatë çdo klikimi në mënyrë progresive shtohen topa të tjerë me ngjyra të ndryshme.Ju duhet të klikoni mbi të në fillim dhe më pas klikoni në një kuti boshe për ta vendosur atë.Kujdes! Ju duhet të grumbulloni 5 të tilla në një rrjesht në mënyrë që ato të shkatërrohen.Gjithashtu koha nuk është në favorin tuaj , prndaj ju duhet të tregoheni të shkathët dhe të shpejtë.Lojë të mbarë.

Topat me ngjyra