Lojra  
Facebook ndani me miqtë tuaj

Si të luash?

Në fillim të lojës do tu paraqiten 4 piktura.Ju duhet të klikoni mbi njërën në mënyrë që të fillojë loja.Qëllimi i kësaj loje është që ju të bëni të mundur ngjyrosjen e saj.Si në anën e majtë ashtu edhe në anën e djathtë do tu paraqiten të gjitha llojet e ngjyrave.Mjafton të klikoni me miun mbi to dhe të ngjyrosni pikturën tuaj.Zbavituni duke luajtur këtë lojë të mrekullueshme.Argëtohuni pa masë.Lojë të mbarë.

Piktura për fëmijë