Lojra  
Facebook ndani me miqtë tuaj

Si të luash?

Kjo është një lojë me të vërtetë mjaft interesante.Qëllimi i kësaj loje është që ju të godisni dy ose më shumë topa me të njejtën ngjyrë.Mbani shenjë me anë të miut dhe klikoni me anën e majtë të tij për të gjuajtur.Loja sa vjen dhe vështirësohet por ju duhet të tregoheni të shkathët në mënyrë që tia dilni mbanë.Përpiquni të jeni ju kampioni i kësaj gare.Argëtohuni dyuke luajtur këtë lojë të bukur.Lojë të mbarë.

Topat me ngjyra