Lojra  
Facebook ndani me miqtë tuaj

Si të luash?

Kjo është një lojë me të vërtetë mjaft e bukur.Qëlimi kryesor i kësaj loje është që ju të bëni të mundur veshjen e kësaj vajzë simpatike.Duke patur parasysh stinën dhe vendin ku ajo ndodhet ju mund ti bëni një veshje me një stil krejt të veçantë.Mjafton të klikoni në kuadratet e mëposhtë dhe të përzgjidhni atë që ju dëshironi.Duke filluar që nga flokët e deri në detaje të tjera më të hollësishme.Visheni atë sipas stilit dhe mënyrës suaj të veshjes.Argëtim të mbarë.

Vajza në plazh