Lojra  
Facebook ndani me miqtë tuaj

Si të luash?

Kjo është një lojë shumë e bukur.Qëllimi i kësaj loje është që ju të bëni të mundur mbledhjen e sa më shumë vezëve të jetë e mundur.Ju do të paiseni me një kosh ku ju duhet të mblidhni të gjitha vezët që pulat lëshojnë.Për të lëvizur majtas dhe djathtas përdorni shigjetat përkatëse të tastierës.Për të filluar lojën klikoni "PLAY".PWrpiquni të mblidhni sa më shumë vezë të jetë e mundur në mënyrë që të fitoni sa më shumë pikë të jetë e mundur.Argëtohuni me këtë lojë të bukur.Lojë të mbarë.

Ferma e pulave