Lojra  
Facebook ndani me miqtë tuaj

Si të luash?

Qëllimi i kësaj loje është që ju të krijoni një model veshje për këtë vajzë që paraqitet në ekranin e lojës.në ekranin e lojës juve iu paraqiten të gjitha mjetet e duhura për ta arritur diçka të tillë.Mjafton të klikoni mbi atë që ju dëshironi dhe menjëherë do të bëhet ndryshimi mbi trupin e saj.Përpiquni të krijoni një veshje sa më të përshtatshme dhe mjaft të veçantë për këtë vajzë mjaft të bukur.ju mund ti shtoni asaj aksesorë të ndryshëm që i shtojnë bukurinë asaj.Përpiquni të bëni një veshje të veçantë.Argëtim të mbarë.

Modele veshjesh